Logo en huisstijl ontwerp
Hoe wil je dat mensen jouw bedrijf/organisatie zien? Welke kernwaarden zijn daarin belangrijk?
Een huisstijl heeft als doel herkenbaarheid te creëeren bij je doelgroep en je bedrijf te onderscheiden van andere bedrijven. Een nette en strak doorgevoerde huisstijl zorgt niet alleen voor herkenbaarheid, maar ook voor betrouwbaarheid en professionaliteit. 
 


Webdesign
Een website is een belangrijk marketinginstrument voor jou als bedrijf. Een mooi en duidelijk website waar (potentiële) klanten gemakkelijk en snel de juiste informatie kunnen vinden is in deze moderne tijd onmisbaar.
Websites gerealiseerd door R10 Grafisch Ontwerp
starrtrans.nl
nicoletteobers.nl
masonwatches.nl
ladiesonharlies.nl
WEBDESIGN OP MAAT
 Ik bouw mooie, maar vooral ook gebruiks-vriendelijke websites die passen bij de uitstraling van je bedrijf.
RESPONSIVE DESIGN
 Al mijn designs zijn ‘responsive’. Dit houdt in dat bezoekers ook op mobiele apparaten je website makkelijk kunnen bezoeken.
EENVOUDIG TE BEHEREN   
 Elke website wordt voorzien van WordPress CMS. Dit systeem heeft een gebruiksvriendelijk dashboard zodat je zelf eenvoudig en snel aanpassingen kan doorvoeren
ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)
Het is belangrijk dat je nieuwe website goed gevonden wordt. Met behulp van zoekmachine optimalisatie positioneer jij je website hoger in organische (niet-betalende) zoekresultaten van zoekmachines.
Illustratie en typografie
Een handgeschreven tekst, logo of spreuk is uniek en opvallend. Een juiste typografische aanpak kan de lezer ontvankelijker maken voor jouw tekstuele boodschap. Naast het tekenen van letters ontwerp ik illustraties. Dit hoeft niet altijd voor commerciële doeleinden te zijn. Denk hierbij aan trouwkaarten, uitnodigingen, huisdecoratie etc.